I huset finns idag tre företag med kvinnor som gillar att driva framåt och se sina företag växa, men framför allt ser en vinning i att samarbeta flera stycken men i skilda företag.
För en månad sedan fick Jeanette en förfrågan från ung företagsamhet att föreläsa för ungdomar om att våga tro på sina drömmar och våga satsa. Hon tycker att ungdomar ska uppmuntras att utveckla sina kreativa idéer och att fler ska våga pröva sina vingar. Det är dags att vända trenden för företagsamheten i vår stad, det är inte fult att jobba hårt och att lyckas. Våga satsa men gör det seriöst och noga genomtänkt, välj partner med omsorg och tro på dig själv. Strunta i genvägar och att hela tiden snegla på andra, hitta dina egna stigar, de kan vara snirkliga och sällan självklara, men det gör dig stark i längden menar Jeanette.
Spa Gamla Gefle som drivs av Linda Dackell de har i snart tre år erbjudit sina kunder det mesta inom hudvård i en genuin miljö som inte går att hitta någon annan stans i Gävle. I lokalerna finns även Gävle Nagelstudio som drivs av Linda Nöjd, manikyr och fina naglar har slagit som en bomb och hon har väldigt mycket bokningar. Estetikkliniken med sjuksköterskor och läkare flyttade in i våras, företaget drivs av Jeanette Svedberg sjuksköterska. Med detta kunde man nu erbjuda kunderna mer avancerade skönhets behandlingar med bl.a. rynk reduceringar med Restylane, Juvederm, Botox och borttagande av ytliga blodkärl. Även fettreduceringar och bröst förstoringar med hyaluronsyra planeras.
Förfrågan efter dessa behandlingar ökar, tyvärr leder detta även till en hel del lycksökare i branschen, de kallar sig klinik och finns i små lokaler som inte alltid ens är godkänd ur hygiensynpunkt. Oseriösa ställen som med endast kontant betalning erbjuder billiga behandlingar, de har heller inget utbud att kunna erbjuda kunderna en helhet med professionell hudvård rätt igenom. Det är otroligt viktigt att välja seriösa företag vid skönhetsbehandlingar inte minst ur hygien och försäkrings synpunkt.
Att nu kunna ta ett steg till och bygga ut med bl.a. ett stort väntrum med te och färsk fruktbuffé varje dag, fler behandlingsrum för att kunna erbjuda mer tider känns väldigt roligt i en konjunktur som inte varit nådig.